LIVE… MAESTRA + SØNK

Skjoldhøj Kirke, maj 2023

Koret MAESTRA under ledelse af Malene Rigtrup er en sand nydelse at lytte til, også denne gang. En ting er at de synger godt, men det ekstraordinære er at arrangementerne er spændende, også ved anden og tredje genhør. Man bliver ikke lige færdig med arrangementerne. Der sker hele tiden noget nyt, og hvis der synges et enslydende vers to er arrangementerne så avancerede at der er nye ting at opdage.
Det lyder svært og avanceret med tætte harmonier og stor dynamik, men også velindstuderet, så der både er overskud og smil.

Det er arrangementerne der er værket og koret der er instrumentet og det bliver spillet perfekt af Malene Rigtrup.

SØNK var noget helt andet. Fantastiske sangere og ikke en finger at sætte på fremførelsen, men arrangementerne var helt anderledes, man fristes næsten til at sige kedelige, når man lige har hørt MAESTRA. Man fornemmer at arrangementerne mere har karakter af backing-kor til en solist, og vel at mærke et backing-kor som det ikke er meningen skal tage opmærksomheden fra solisterne. Fornemmeslen er at arrangementerne skal imitere et band med både beatbox og bas og det fungerer fortræffeligt, men det er noget helt andet end spændende korarrangementer. Som korkoncert var det ikke spændende, men som en vokal-performance havde det bestemt store pop-kvaliteter.

MAESTRA hjemmeside
SØNK hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *