Interview… Jacob Collier

Colin & Samir Interviewer the Mozart of Gen Z, Jacob Collier

Jeg ved det kan være svært at afsætte to hele klokketimer til at lytte til en samtale, men hvis du på nogen måde er interesseret i musik og kreativitet i det hele taget, så er dette interview et must. Hvis du har tænkt over hvad internet, video og streaming har gjort ved musikbranchen, så er dette interview et must.
Hvad bruger du ellers 2 timer på? Wordfeud? Barnaby? Instagram? To timer er særdeles meget bedre brugt på denne samtale. En samtale som kommer vidt omkring, men som først og fremmest kommer mange lag dybere end betragtninger om berømmelse og teknikaliteter.

Jacob Collier, the Mozart of generation Z, berømmes for sin kunnen, sin mestring af alt hvad der handler om musik, sit arbejde med mikrotonalitet, sin legende tilgang til musik, sit audience choir og sin dygtighed i det hele taget, viser sig at være et eftertænksomt menneske, som med sin engelske høflighed og sin sympatiske opmærksomhed fremstår som et menneske jeg virkelig har lyst til at lytte til.

Han er 29 år og har allerede fået 6 grammies, sælger tusindvis af billetter over hele verden og man kunne lave en liste så lang med de bemærkelsesværdige ting han har gjort og opnået i musikkens verden, men det er netop det, som er så anderledes: Han fremstår ikke som en popstjerne, der skal promovere sig selv og sin musik, men som et lyttende, sympatisk og nysgerrigt menneske, der har gjort sig tanker om det at være et kreativt og skabende menneske i netop vores tid. Det er særdeles spændende og inspirerende.

Lyt til samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *